![]() |
|---|
|
|||||||
| גיבוי ושיחזור המערכת כל מה שרציתם לדעת על גיבוי ושיחזור. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
אני לא יודע מה מיקרוסופט חושבים על זה אבל רק קניתי ויסטה אולטומט ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות גיבויי לדיסק וכך אני יכול למקם את הדיסק המקורי במקוב בטוח יותר.
|
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
באופן חוקי את יכול לצרוב עותק של התוכנה ללא שום בעייה, באמת מה שחשוב הוא מפתח הסיראל שמגיע עם התוכנה, מאחר ואתה יכול להוריד ויסטה דרך אתר מיקרוסופט אין לך מה לדאוג!
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה! לא ידעתי שאפשר להוריד את ויסטה מאתר מיקרוסופט. זה הופך ת'רעריון שלי לקצת חסר ערך.
![]() |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
מאיפה מורידים בדיוק? אפשר קישור?
|
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
זה לא מדוייק מייקרוסופט השיגו תקדים שאסור לשכפל מדיות שלהם מכל סיבה שהיא.
אם כי לאדמינים מותר להעתיק את תכנם לתיקיות המחשב המותקן. בכל מקרה, בעקבות זאת הוכרחה החברה לספק אחריות על מדיות שהיא מספקת, במיוחד על דיסקים של מוצרים שהחברה מספקת. בדקתי את העניין לפני כמה חודשים במוקד התמיכה של מייקרוסופט ישראל, וגם ניסיתי בעצמי לאחר שדיסק ההתקנה המקורי שלי נפגם: מתקשרים למוקד של מייקרוסופט (את הטלפון אפשר לרשום מתוך תוכנת הרישום של חלונות חוקי), שולחים את הדיסק המקורי השרוט או הפגום (במעטפה רגילה, אין שום בעייה). ומקבלים תוך 10 ימי עבודה הביתה (במעטפת בועות) לסניף דואר או אליך (אם אתה תופס את השליח) דיסק חדש לגמרי של הגרסה שלך. הבונוס (חוץ מלפוצץ את הניילון פצפצים מהמעטפה) זה שזה דיסק שיוצא עם ה-Service Pack האחרון והעדכונים האחרונים ביותר (!). ככה שאין ממש סיבה להכין לעצמך עותקים ממוצר שלהם. אלעד. |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות