![]() |
|---|
|
|||||||
| גיבוי ושיחזור המערכת כל מה שרציתם לדעת על גיבוי ושיחזור. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
לפני כמה שבועות רכשתי מחשב ניייד
על המחשב יש מערכת הפעלה מובנת ויסטה זאת אומרת שאיפה שהוא אמור להיות לי קובץ אימג שבו יש את ההתקנה בחנות לא הסכימו להביא לי דיסק התקנה איך אני מוצא אותו? והאם יש לי אפשרות לצרוב לי עותק שיהיה למקרה הצורך! כמו כן המחשב עצמו הגיע עם לא מעט זבל אם אני אשתמש בהתקנה הזאת זה יחזיר הכל? אני מעוניין בסופו של דבר בהתקנה רגילה של וינדוס נקי בלי שום דבר עליו אשמח עם תוכלו לעזור שלומי |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ברגע שקנית מחשב הייתה אמור לקבל עותק של המערכת ביחד איתו... מוזר שלא נתנו לך... ממש חוצפה...
לגבי הורדה... סליחה אחי אבל זה פורום חוקי ולא נוכל לתמוך בך בדבר שאינו חוקי |
| המשתמש הנ"ל אומר תודה לדניאל-דרעי על הודעה איכותית ביותר: | ||
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תראה שאתה קונה מחשב נייד יש לך מחיצת שחזור ואתה לא מקבל דיסק התקנה ככה זה.
תלוי איזה מחשב כל אחד ומחיצת השחזור שלו אתה יכול לדבר עם האחריות שלך הם יגידו לך איך להשתמש בה וזו שיטה ולא נהוג לתת דיסק ואני אומר זאת כי אני יודע. רק אם תהייה לך בעייה רצינית או שיתקלקל לך ההארד דיסק אז יישלחו לך דיסקים אבל אל תשכח להעתיק את מס' הרישיון שמודבר לך על המחשב כי זו ההוכחה שזה הווינדווס שלך זה הרישיון שלך. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
דבר ראשון לזה שטען שזה פורום חוקי
סבבה אין לי בעיה עם זה לא ביקשתי משהו לא חוקי ביקשתי לדעת איך אני יכול למצוא את המערכת הפעלה שלי ולגביי הפירמוט אין לי דרך שבא אני יכול להשתמש בהתקנה שיש לי כדי לבצע התקנה חדשה ונקייה של וינדוס בלי כל הזבל שמסביב? |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
בלי קשר תודה על התגובה
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אני חושב שה"זבל" לא הותקן עם הווינדואוס אלה הותקן לאחר מכן!
ולכן אם יש לך דיסק של ויסטה תתקין! אני 50% בטוח שההתקנה תהיהי נקייה.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
חחח 50%
ו"כל הזבל הזה" שאתה אומר שמותקן עם הוינדוס הוא במיוחד נוצר לנייד והוא גם מתאים יותר את הוינדוס לעבודה עם נייד
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Anti צודק! הייתי ממליץ לך להישאר עם כל ה"זבל" הזה...
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 2 (0 משתמשים רשומים ו- 2 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|