![]() |
|---|
|
|||||||
| גיבוי ושיחזור המערכת כל מה שרציתם לדעת על גיבוי ושיחזור. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
שלום ,
אני משתמש אשר סבל במערכת ההפעלה XP מקריסה וחוסר תפעול סדיר של המערכת . בXP אין אפשרויות גיבוי ראליות , הכל דרך מערכת ההפעלה , וכאשר אינה עולה צריך להשתמש בתוכניות אחרות [Ghost וכו'] . נאלצתי לפרמט את המחשב באופן תדיר שדי מרגיז . לשמחתי , במערכת ההפעלה Vista יש דגש על גיבוי ואבטחה . השאלה שלי : האם התוכנית Complete Pc Backup יכולה לספק גיבוי מלא למחשב בכל סיטואציה של קריסה או בעיה ? האם זהו הפיתרון לכל הבעיות שסבלתי בעבר ? האם הכניסה לכלי הזה כאשר מערכת ההפעלה לא עולה נמצא רק בדיסק ההפעלה ? תודה ! |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שלום,
Complete Pc Backup הוא כלי מעולה אבל לא יספק לך גיבויי מלא אלה גיבויי לעותק שידוע כעותק תקין, הכלי אינו חסין מפני בעיות הקשורות לדיסק קשיח עצמו במידה ויש לך מידע חשוב ואתה רוצה להיות חסין מבעיות (fault tolerant) אני הייתי הולך על RAID1 המחירים של דיסק קשיח נוסף לא ממש יקרים ולרוב בלוח אם יש כניסית בנויות ל-RAID |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
במידה ואתה מגבה את המחשב כולו לאותו דיסק אז אתה לא חסין וזה לא יעזור לך בכל סיטואציה של קריסה, בגלל העובדה שהחומרה שהגיבויי נימצא עליה פשוט לא עובדת יותר, אני ממליץ לך לקנות דיסק נוסף ואז לעשות גיבויי חודשי למערכת כולה. בעיקרון הכל תלויי איך אתה משתמש בכלי עצמו. יש כמה דרכים לשחזר את המערכת לאחר קריסה והם מתוארים פה: http://www.microsoft.com/technet/tec...007/09/Backup/
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
למרות שהכלי הזה הוא עליית מדרגה (אפילו כמה מדרגות) אני הייתי ממליץ לך ללכם על RAID1 בגלל העובדה שהגדרת מערכת RAID היא ממש קלה וזולה והכול עובד בצורה אוטומטית, ממש כל פעולה במחשב נרשמת ונשמרת, ובמידה של בעיה עם הדיסק קשיח כל מה שאתה צריך לעשות זה בנייה מחדש של המערכת אחרי החלפת הדיסק.
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אבל במידה והמערכת ההפעלה קורסת , בלי שום כשל חומרה אני מגובה נכון ?
והאפשרות להעתיק את הגיבוי לדיסק DVD או כונן נייד גם מספקת גיבוי מפני כשל חומרה ? כי RAID בשיטת Mirror קצת מסובך . |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
אני אישית עושה גיבויי של הקבצים החשובים בנפרד על דיסק קשיח נפרד ורק פעם בחודש עושה את הגיבויי המלא, אני ייעשה ניסיון וייבנה מדריך לגיבויי ושיחזור עם ויסטה (הוא יעלה בקרוב, אז תבדוק ת'פורום בקרוב)
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אני אצפה לכך , אם יתעוררו בעיות אני אשאל שם .
תודה , ותודה למי שבנה מערכת הפעלה שעונה על רוב הצרכים . ד"א הגיבוי כולל גם דרייברים ומדיה ? |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
כן, הגיבויי הוא ממש כמו שימוש בGhost ויישמור את כל הדרייברים והגדרות מערכת אבל אני הייתי מגבה את כל הקבצים בניפרד.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
גם אני צריך מדריך עם הוכחות שזה באמת עובד לפניי שאני קונה עוד דיסק ועושה RAID
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שלומי, אני עובד על מדריך יגיע היום... אוליי בעוד איזה שלוש שעות.
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|
|