![]() |
|---|
|
|||||||
| חדשות Windows7 כל מה שחדש על המערכת. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
שלום לכל חברי הפורום! ובעיקר לגולשי פורום וינדוס 7 והמריצים את מערכת ההפעלה , להלן תאריכים ועובדות החשובים בשבילכם : #יכולת להוריד את גיראת ה-RC מאתר מייקוסופט באופן חוקי היא עד לתאריך - 20.8.09 . *אם יש לכם כבר את ההתקנה תוכלו לקבל CD-Key מאתר מייקרוסופט באופן חוקי עד לחודש השלישי [מרץ] 2010 . *בתאריך 22.10.09 תצא גירסא סופית למערכת. המערכת כנראה תשווק ברבעון הראשון או השני של 2010! אז אל תגידו שלא שמעתם\ידעתם! -הערה קטנה , אני ממליץ בחום להוריד רק את מערכת ההפעלה וינדוס 7 מאתר הבית של מייקרוסופט ולא מאתרים לא חוקיים שמדווחים שהם נותנים להורדה גירסא 'מודלפת'. האמנם ההורדה מפתה אך חבל על כל רגע כי בכל מקרה תצטרכו למחוק אותה שתצא המערכת המלאה בעוד לא ממש הרבה זמן , אני חוויתי על בשרי היום התקנה של מערכת הפעלה וינדוס 7 "מודלפת" גירסא 7600 לכאורה , האמנם גירסא משופרת יותר אך לא מלאה ולא מתאימה לשימוש נורמלי במחשב..וזה לא שווה את זה , לכן המחשב פורמט שוב.. אז חבל על העבודה והזמן היקרים! שלכם , יוסי אלבז - צוות תמיכה בפורום ויסטה ישראל. האשכול ננעץ
|
||||
|
||||
|
תאמת לא ממש הבנתי את פשר ההודעה הזו
מה בדיוק אתה מנסה להגיד? |
|
|
||||
|
||||
|
הוא בסך הכול אומר שצריך להוריד בצורה חוקית ועדיף לחכות
לפחות זה מה שאני הבנתי
|
||||
|
||||
|
אני לא רואה כל הבעיה ב 7600 אבל כנראה שאני משתמש בדברים אחרים מאשר הוא.. בכל מקרה מי שלא מתמחה בתחום שלא יוריד את הגיסאות המודלפות.
לא ניתן לשלוח הודעה פרטית להנהלה הראשית, כל הבקשות, הבעיות והתלונות יש לשלוח לאימייל : vistaforumil@gmail.com רוצים פורום שיש בו הכל? רוצים משחקים הורדות וכו'? כנסו: http://www.b-sky.co.il הקב"ה אנחנו אוהבים אותך !!!!!!-) ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד !!! :)
|
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
חחחחח הצחת אותי MAC , דווקא אני חושב שהסברתי את עצמי דיי טוב..
בכל מקרה רק רציתי ליידע את המשתמשים בוינדוס 7 על תאריכים חשובים להם.. מתי המערכת שברשותם פשוט תפסיק לעבוד.. ומתי הם יכולו לרכוש את הגירסא המלאה . ובסוף הוספתי הערה שלדעתי מאוד חשובה , שזה לא להוריד מערכות הפעלה לא חוקיות שהודלפו , עדיף הכל מקרה להוריד חוקי מאתר היצרן[מייקרוסופט].
נערך לאחרונה על ידי MicroX, 3rd August 2009 בשעה 09:36. |
|
|
||||
|
||||
|
אשכול לא רלוונטי-ננעל.
|
|
|
|