Vista Forums GamesVista Forums RSSVista Forums DownloadsVista Forums You Tube Vista User CP
Vista Forum Israel

הודעות פרסומת

חזור   תמיכה טכנית חינם |פורום חלונות | 7 | Seven | ויסטה | XP | Server > Windows Vista > מדריכים ל Vista

הודעות פרסומת

מדריכים ל Vista נצלו את ויסטה עד הסוף! WIKI מדריכים עבור Windows Vista כאן תוכלו לבקש, לחפש ולפרסם מדריכים ומאמרים

תגובה

הפצת תכנים הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 5th August 2009, 17:57

הסמל האישי שלBarelSTL

Vista Home basic

Vista Home basic

חילק תודות: 0
קיבל 2 תודות ב2 הודעות
BarelSTL בדרך הנכונה
ברירת מחדל מדריך| איך לשדר ברדיו חלק 2 winamp (מפורט)

זה החלק השני של המדריך שלי, במדריך הראשון בעצם הסברתי איך לשדר ואיך להישתמש בתוכנה המוכרת VirtoulDj

בחלק הזה אני יסביר איך לשדר דרך Winamp

אז נתחיל..

קודם כל אתם צריכים 2 תוכנות..

Winamp (זה ברור)

ו ShoutCast (לא ידוע לכולם)

אני לא יתן לכם את הקישורים להורדה תצטרכו להוריד בעצמכם (אני רק מסביר לא נותן קישורים.)

1). הורדת ה- Winamp

2). הורדה + התקנת השאוט-קאסט ראו תמונה:

יפה לאחר ההתקנה נעבור לשלב הבא..

3). פיתחו את ה- Winamp לחצו על Opt (אפשרויות ראו בתמונה) ולאחר מכן לחצו על Prefrences ראו תמונה:

4). עכשיו הגעתם ללוח Winamp Prefrences רדו למטה בגלגלת וראו בקטגוריה Plug-Ins את הדבר הבא: DSP/Effect

לאחר מיכן תראו חלון שבו כתוב NullSoft ShoutCast Source DSP v1.9.0 [dsp sc.dll] - ok לחצו עליו (ראו בתמונה) ראו תמונה:

5). לאחר שלחצתם יופיע לכם החלון SHOUTcast Source ראו את הדברים החשובים המסומנים באדום (כולל Encoder 1)

חשוב לציין שצריך ללחוץ על ה- Connection מכדי להגיע למילוי הפרטים! ראו תמונה:

6). עקבו אחר הסימונים והביצועים העשו אותו דבר אצלכם ב Enconder חשוב שהוא יהיה על 1 ולא על שום מספר אחר!.

ה- Settings יכולים להיות עד 320bps זה המקס וזה רמת השידור הטובה ביותר לכן מומלץ ליבחור עם אתם משדרים להרבה אנשים ראו תמונה:

7). עשיתם הכל כמו שצריך עד עכשיו?, יפה מאוד! עכשיו נישאר לנו רק להשלים את ה- Input ראו תמונה ובחרו ב- SoundCard Input אתם רואים את המכלים בצד?, ברגע שתעלו לשידור והכל יהיה פעיל הם יתחילו להתמלאות לעלות ולרדת עם נקודות ירוקות כמה שהנקודות הירוקות מגיעות יותר גבוה ככה רמת השידור יותר טובה!, ראו תמונה:

8). יפה מאוד סיימנו את הכל!, עכשיו כל מה שנשאר לנו לעשות זה.. לחזור ל- Output וללחוץ על connect וזה יחבר אותנו לשרת הרדיו ואז תוכלו לשדר.. ראו תמונה:

9). במידה והצלחתם והשידור באמת עובד והכל מופעל.. אז הצלחתם להפעיל את הרדיו ולהתחיל להקליט(לשדר) ממנו!.
אז איך יודעים שהכל עובד?, המכלים מתמלאים בנקודות ירוקות במצב של עולה ויורד והStatus פעיל והByts עובדים!, ואז יתחילו לכם שניות וזמן שידור.. ראו תמונה:

10). עכשיו עברו לInput והמכלים יהיו עם נקודות ירוקות (מסמן את רמת השידור) כדי לדבר לחצו על "Push Here To Talk" כדי שלא ישמעו אותכם לחצו על "Lock" המקש הסמוך ל"Push" עכשיו סמנו את זה כדי שזה יהיה על מיקרופון וישמעו אותכם מתי שתדברו אבל לפני הכל בישביל שזה יקלוט שימו שיר ישירות וגררו ושימו על החלון.

פירוט:

Music Level: רמת העוצמה של המוזיקה.. (עשו איך שאתם רוצים לא בהכרח איך שמופיע בתמונה.)

BG Music Level: אני לא בטוח אבל זה קשור לבאס.. (עשו איך שאתם רוצים לא בהכרח איך שמופיע בתמונה.)

Mic Level: רמת העוצמה של המיקרופון.. (עשו איך שאתם רוצים לא בהכרח איך שמופיע בתמונה.)

Fade Time: לא לגעת להשאיר את זה איך שזה..

ראו תמונה:

ראו תמונת גרירת שיר:

אז זהו חברים אני סיימתי את המדריך שלי כל הקרדיט הוא לי ואך ורק לי אין להעתיק ללא קרדיט ורשות מפורשת שלי..

ליצירת קשר ולשאלות הערות וכו' 465682877 מקווה שעזרתי להרבה ממכם המשך גלישה נעימה!.
(לקח לי משהו כזה שעה לעשות את המדריך הזה אז תגובות טובות ממש לא יזיקו והערות יכולות לשפר.)
Digg this Post!Furl this Post!Yahoo Bookmark this Post! Google Bookmark!Live Bookmark this Post!Netscape this post!Share on Facebook
המשתמש הנ"ל אומר תודה לBarelSTL על הודעה איכותית ביותר:
הודעות פרסומת
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות מודעות ממומנות

ישן 5th August 2009, 19:43

הסמל האישי שלחי מנור

VistaForum.co.il

Windows7

Windows7

מפרט המחשב שלי

חילק תודות: 549
קיבל 173 תודות ב115 הודעות
חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!חי מנור המלך!
שלח הודעה דרך ICQ אל חי מנור שלח הודעה דרך MSN אל חי מנור Send a message via Skype™ to חי מנור

תודה אחי נשמה כפרה.

הקב"ה אנחנו אוהבים אותך !!!!!!-) ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך לעולם ועד !!! :)
Digg this Post!Furl this Post!Yahoo Bookmark this Post! Google Bookmark!Live Bookmark this Post!Netscape this post!Share on Facebook
מודעות ממומנות הודעות פרסומת
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

תגובה

משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 4 (0 משתמשים רשומים ו- 4 אורחים)

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא