![]() |
|---|
|
|||||||
| מדריכים ל Vista נצלו את ויסטה עד הסוף! WIKI מדריכים עבור Windows Vista כאן תוכלו לבקש, לחפש ולפרסם מדריכים ומאמרים |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
![]() what i need to do? :( ![]() |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
במידה ואתה משתמש בויסטה הום פרימיום אז כרגע כל מה שאתה יכול לעשות הוא להוריד את קבצי ה-LIP של עברית
Windows Vista Language Interface Pack (LIP).* ערכות Windows Vista LIP מספקות גירסה מתורגמת של האזורים הנפוצים ביותר לשימוש בממשק המשתמש. ערכות LIP זמינות להורדה ללא תשלום באתר האינטרנט של Microsoft (הדף עשוי להיות באנגלית) וניתן להתקין ולהשתמש ברוב ערכות ה- LIP בכל מהדורה של Windows Vista. מכיוון שלא כל ממשק המשתמש מתורגם, ערכות LIP דורשות לפחות שפה ראשית אחת. החלקים בממשק המשתמש שלא מתורגמים לשפה של ערכת ה- LIP מוצגים בשפה הראשית. בעת הורדה של ערכת LIP, ניתנות גם דרישות השפה הראשית עבור אותה שפה. יש להתקין את ערכת השפה הראשית כדי שניתן יהיה להתקין את ערכת את השפה המשנית http://www.microsoft.com/industry/publicsector/government/locallanguage/default.aspx http://technet2.microsoft.com/WindowsVista/en/library/9b4729e8-1656-48e2-bebe-5db1ae6a4fd41033.mspx?mfr=true נערך לאחרונה על ידי VFclub, 10th November 2007 בשעה 06:55. |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אני לא מוצא את ה-LIP של ויסטה!! אתם יודעים איפה אני יכול למצוא אותם...
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
aval eifo ani sam et LIP?
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
יש קובץ בתוך החבילה של ה-LIP שאתה צריך להריץ אני מחפש את השם שלו...
אתה בטוח שזוהי חבילת ה-LIP ולא MUI MUI לא נועדה לרוץ על ויסטה הום פרימיום.. נערך לאחרונה על ידי VFclub, 10th November 2007 בשעה 03:03. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
בדוק בwindows updates אם אכן יש LIP בשביל הום פרימיום. כנס לפה, אבל אני לא מוצא את הLIP לויסטה הום פרימיום.
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
i have the LIP.... where i put the LIP? i have Home Premium
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
|
| המשתמש הנ"ל אומר תודה לVFclub על הודעה איכותית ביותר: | ||
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ein li Setup ....
ani lo motze in microsoft website plz help me.... i cant take the files and put them some where? and i cant write in hebrew |
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 9 (0 משתמשים רשומים ו- 9 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות