![]() |
|---|
|
|||||||
| מדריכים ל Vista נצלו את ויסטה עד הסוף! WIKI מדריכים עבור Windows Vista כאן תוכלו לבקש, לחפש ולפרסם מדריכים ומאמרים |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
גיבוי Outlook מדריך זה יעזור לכם לגבות את ה- outlook את כל הדאר אלקטרוני, אנשי קשר וכו'... ייצוא קובץ outlook (קובץ outlook מחזיק את הסיומת PST ) 1. פתח את outlook ובחר ''File' (בסרגל הכלים ) 2. בחר Import and Export ![]() 3. בחר Export to a file וקליק Next ![]() 4. בחר Personal Folder File - pst וקליק Next ![]() 5. בכדי לגבות את כל הקובץ כולל תיקיות משנה סמן V ליד Include subfolders וקליק Next שים לב*** אם ברצונך לגבות רק חלקים מהקובץ עלייך להכנס לאפשרות Filter ושם לקבוע איזה קבצים ותיקיות אתה מעוניין לגבות. ![]() 6. בחר את המיקום והשם שאתה מעוניין להשתמש בכדי לגבות את הקובץ ( שים לב למיקום כך שתיזכור איכן הקובץ מצויי מאוחר יותר) אני שמרתי בתיקיה Outlook על שולחן העבודה. ![]() המיקום הרצויי (בחירה בעזרת Browse או סייר): ![]() 7. שמירת הקובץ לתיקיה ושם הרצויים. ![]() 8. בשלב זה ניתנת לך האפשרות להגן על הקובץ בעזרת סיסמה. לשם ההדגמה לא נשתמש בסיסמה, אז בחר No Encryption וקליק OK ![]() 9. המתן עד שהקובץ מוכן (זמן הגיבויי תלויי בגודל הקובץ) ![]() זהו עכשיו כנס לתיקיה שייצאת את הקובץ ובדוק כי הקובץ קיים.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
מדריך מעולה... תודה.
אוליי יש מישהו שיכול להביא תמונות בעברית!
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה, מדריך מצויין.
אבל יש לי שאלה קטנה.. איך אני מעביר את ההודעות מOUTLOOK לWindows Mail תודה... ![]()
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אני לא רואה את התמונות למרות שנרשמתי לאתר
|
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
זה לא קשור להרשמה..
המשתמש שהעלה את התמונות לא נכנס לחשבון התמונות יות מ-90 יום. פנה לפותח האשכול בכדי שיעלה את התמונות מחדש.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
נכנסתי לחשבון שם! לא ידעתי שזה קיים אפילו.. חח
בהצלחה.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
,ראשית, כבוד ותודה למי שכתב והשקיעה במדריך לגיבוי, בהחלט תרם לידע שלי ועשיתי את זה ככתוב.
עכשיו לאחר הגיבוי, המחשב נשלח לפירמוט ושיחזור ברצוני לבצע פעולה הפוכה, להשיב לoutlook את כל המידע שהורגתי לגיבוי לפני. אשמח לקבל הנחיות מסודרות בנושא, ההבנה שלי לא רחבה, המערכת שלי הינה בשפה האנגלית תודה מראש נערך לאחרונה על ידי talishalehevet, 28th March 2010 בשעה 09:14. סיבה: מחפשת איך לשלוח תודה למי שערך את המדריך |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
ציטוט:
![]() ואז תלחצי על מה שסימנתי בכחול , לאחר מכן אני סבור שיופיע לך חלון ובו יהיה את הכפתור "Browse ... " - לחצי עליו ותגיעי לקובץ הגיבוי שלך - תעמדי עליו - ואז תלחצי OK או כל כפתור שמאשר את הבחירה ואז יהיה נקסט אולי וזה יעלה את הגיבוי. אין לי את הגירסא הזאת או כל גירסא של אאוטלוק לכן לא אוכל להעלות תמונות או לכתוב מדריך מפורט ומדוייק יותר אבל זאתי הדרך הנכונה.. בהצלחה.
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 16 (0 משתמשים רשומים ו- 16 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|