![]() |
|---|
|
|||||||
| מדריכים ל XP מדריכים עבור Windows XP כאן תוכלו לבקש, לחפש ולפרסם מדריכים ומאמרים |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
1.האם זה חיוני?
2.האם זה יהרוס לי את המערכת? 3.אין לי כרטיס מסך תואם , האם זה עדיין ישפר? 4.האם זה יהרוס הגדרות של משחקים ? ובכן שאלות בסיסיות כאלה קלות להבנה. אז בואו נלך לפי הסדר כמו למעלה. תשובות 1.זה חיוני למטורפי משחקים , אשר חולמים לFPS גבוה יותר. ---------------------------------------------- 2.לא זה לא יהרוס לך את המערכת , כי גם עם יש שגיאה בהתקנה\בהרצה\תפעול , ווינדוס עצמו יתקן זאת על ידי התקנה פנימית של DIRECTX 8 (אין צורך להוריד, ) ---------------------------------------------- 3.רובכם לא יודעים , אך 95% מ-ה DIRECTX עצמו הוא קבצי DLL , והם מעבירים נתונים וגורמים לכרטיס מסך ( לא משנה איזה) לעבוד בצורה מהירה יותר ( שליחה מהירה יותר ). כשאומרים תואם , תואם זה לכרטיסי מסך בעלי תדירות גבוהה 800MHZ ומעלה. אך אין זה אומר שלכרטיס VOODOO או TNT זה לא יתאים. קבצי הDIRECTX ממהירים את כולם. ככל שהכרטיס יותר טוב , כך גם הביצוע. *כרטיסי מסך בעלי 16MB ישרפו למוות. *לפחות 64MB!! ונצא בהנחה כזאת : כרגע מותקן אצלכם 9. המשחק הוא : Call of Duty 2 FPS = 50 עכשיו יש לכם 10.1 המשחק הוא : Call of Duty 2 FPS = 75-80 4. כן זה יהרוס לכם משחקים ושלא תחשבו אחרת ! , אך פה אני נכנס לתמונה! ![]() משחקים כמו Battlefield 2 Call of Duty 1 - 2 Half Life 2 וכדומה ישלחו לכם הודעת שגיאה : "The Game requires DirectX 9.c in order to run" ולמה ? ובכן המשחקים קולטים את הגירסה של הDIRECTX ומכיוון שה - DIRECTX לא תוכנן ל - XP אז הוא יכשל! המשחק קורא את הגירסה מ : DXDIAG תמונה להמחשה : הגירסה העדכנית ביותר! ( אתמול) 6 ליוני. הורדה : אולי זה http://www.technospot.net/blogs/down...-alky-project/ קרדיט לחברכם לפורום עכשיו על מנת להשתמש ב DIRECTX10 ולהמשיך לשחק בכל המשחקים ... נעשה ככה : התחל הפעלה REGEDIT HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft DirectX שנו את הערך Version מ 4.10.0.5512 ל : 4.9.0.5512 וזהו! אז ככה את האשכול הבאתי מפורום אחר שאני פריסמתי אותו נערך לאחרונה על ידי .ALEXEY., 16th June 2008 בשעה 07:44. |
|
|
||||
|
||||
|
תודה על ההשקעה! אבל לינקים לא חוקיים יוסרו (קרא חוקים)
שלח לינק להורדה חוקית בלבד! והמדריך ייהיה מושלם. |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
הRapiDShare לא חוקי?
כי לא מצאתי את זה. אתה יכול לצתת בבקשה? |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
RapiDShare הוא לא היצרן החוקי של המוצר ולכן חייב לתת לינק להורדה ישירה וחוקית ואתר היצרנית.
כולנו יודעים שDX10 ניתנת להורדה רק למערכות חוקיות ולכן הורדה מרפיד אינה חוקית! אבל תודה בכול אופן.
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 37 (0 משתמשים רשומים ו- 37 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|
|