![]() |
|---|
|
|||||||
| פתור&נעול כל נושא שנפתר יגיע לכאן. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
אני צריך עזרה דחופה אני פשוט תקועה ומחכה עד שמישהו יעזור לי
![]() אני מקווה שתוכלו לעזור לי בדרך כלל אני מנסה לעזור כאן למשתמשים שאני נכנס מדי פעם לפורום אם אפשר תנסו לעזור לי פעם אחת כי זה באמת דחוף. אז ככה. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה אולטימט SP1 32 BIT הבעיה היא: אני חייב לדעת איפה אני מוצא את הדבר הבא בויסטה: אני רוצה להוסיף סיפרייה למשתנה הסביבתי PATH בויסטה ואני לא מוצא את זה.. אמרו לי שאני יכול למצוא את זה כך: לחיצה שמאלית על המחשב שלי בחירה במאפיינים ואז לטאבAdvanced ובוחרים בצד שמאל למטה את הכפתור Environment Variables ואז לבחור בלחיצה כפולה את הערך Path ואז קופץ חלון ובו אני שם את הסיפרייה שאני רוצה... אך בויסטה אני לא מצליח לעשות זאת... למישהו יש פתרון?
או באייסיקיו: 481-033-304 או במסנג'ר: daniel-drei@hotmail.com או בג'ימייל: sinima274@gmail.com או באימייל: ilan274@zahav.net.il או בפלאפון ניתן לבקש בפרטי. נערך לאחרונה על ידי דניאל-דרעי, 16th August 2009 בשעה 00:36. |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
הסתרתי כבר.. כרגיל לבעיות שלי אני לא מקבל פתרון! מה שיודעים פה זה רק איך לפרמט וכל זה.. לביות רציניות אף פעם לא קיבלתי תשובה.
תנעלו.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
בימקום ליבכות
אתה יכולתה לכתוב את איך לעשות את זה בויסטה וחוץ מיזה אני לא יכלתי לעזור כי כשפירסמתה את זה לי היה לילה ננעל
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|
|