![]() |
|---|
|
|||||||
| פתור&נעול כל נושא שנפתר יגיע לכאן. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
שלום. לפני חודש בערך עשיתי עדכונים לויסטה שלי (32 ביט דרך אגב אולטימה)
הווינדוס היה עושה לי תמיד עדכונים לבד, בפעם האחרונה שהוא עבר עדכון זה היה בלילה, שקמתי נכנסתי למשתמש שלי במחשב ופשוט שום דבר לא עולה חוץ ממסך שחור והתיקייה של המסמכים שלי, ואני לא יכול ללחוץ על כלום חוץ מזה.. אבל אני יכול להיכנס למסמכים ולהפעיל את המנהל משימות אבל שום דבר לא פועל חוץ מזה, נכנסתי לתיקייה של וינדוס והפעלתי קובץ שנקרא explorer.exe ולפתע כל השולחן עבודה עלה וכל התוכנות והכל עלה כרגיל, אבל שוב רק שאני לוחץ על הקובץ הזה זה קורה, לכ פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה מראה לי מסך שחור ואת התייקיה של המסמכים שלי ואי אפשר ללחוץ על המסך שחור זה לא תמונה או משהו בשולחן עבודה ואין לי התחל כלום אני יכול ללחוץ ולהפעיל דברים רק מהתיקייה של המסמכים שלי.. בעיה מוזרה רצח ועשיתי שחזור, סריקת וירוסים הכל אבל אין זה עדיין נשאר ככה וזה גם ככה במצב בטוח, מישהו נתקל בזה יש לו מושג איך לסדר את זה ? כי למרות שאני מפעיל הכל דרך ה explorer.exe הזה עדיין מרגיש שהכל איטי כזה |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
יש לך שגיאה במערכת כנראה בגלל העדכון הזה שהתקנת..
נסה להיזכר מהו שמו של העידכון והסר אותו.. כמו כן מומלץ להתקין את SP2.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
מאיפה אני יכול להוריד את ה SP2?
|
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה לך איש.. אבל התקנתי את העדכון ועדיין זה ממשיך לקרות אני כבר חסר אונים..
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תוריד את התוכנה הזו: Malwarebytes Anti-Malware - Reviews and free Malwarebytes Anti-Malware downloads at Download.com
תתחיל את המחשב במצב בטוח ותריץ את התוכנה.. לאחר שניקת את מה שהיא מצאה, תעשה אתחול מחשב ותראה מה קורה...
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שלומי.. אם הייתי לידך הייתי לוחץ לך את היד
תודה רבה עזרת לי מאוד זה פתר את הבעיה :) |