![]() |
|---|
|
|||||||
| פתור&נעול כל נושא שנפתר יגיע לכאן. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
שלום לכם יש לי כבר המון זמן בעיה בכרטיס קול המובנה של הלוח אם..
הבעיה היא שאני שומע רק בצד אחד..ניסיתי המון אפשרויות ולא הלך..זה כבר מעל חצי שנה בערך וכרגע חצי שנה אני משתמש בחיבוריים הקידמיים של המחשב , במקום לחבר את המערכת מאחור אז אני מחבר אותה בתור אוזניות..אני אשמח לדעת מה הפיתרונות שיש לכם להציע. עריכה: ועוד שאלה.. האיכות בין החיבורים מקדימה ואחורה שונים? = (אם אתם צריכים פרטים לגביי המחשב תגידו) תודה מראש , סהר. נערך לאחרונה על ידי MicroX, 25th October 2009 בשעה 10:39. |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
הבעיה יכולה להיות בהתאמה של ויסטה לכרטיס קול..
אבל אם החיבור מקדימה עובד.. אז כנראה שהחיבור מאחורה פשוט דפוק.. או שהתנתק שם משהו.. ולא , אין הבדל איפה אתה מחבר את הרמקולים , האיכות אותה איכות , רק פשוט זה לא יפה שיש מקדימה חוטים.
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אתה בטוח שהאיכות אותה איכות?
ולגבי אם החיבור דפוק מאחור אני לא יודע ביגלל ששומעים רק בצד אחד ניסיתי גם עם אוזניות ועדיין שומעים בצד אחד והמחשב חדיש קשה מאוד לדעת מימה התקלה קרתה כי לא שנגעתי בחיבורים או שהגיע לשם משהו שלא צרים מים כדוגמה. עריכה: ומה כבר יכול להיתנתק בחיבורים זה לא חיבורים עם כבלים.. החיבורים הם דרך הלוח אם ובלי כבלים שצריך לחבר =/ נערך לאחרונה על ידי סהר ביטון, 25th October 2009 בשעה 11:06. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אז חיבור ללוח אם כנראה נדפק..
אולי החיבור מלוכך ?? תסתכל.. ובקשר לשומעים בצד אחד , תבדוק בהגדרות השמע לאן הולך האיזון ברמקולים...[יש מד כזה.. שים אותו באמצע]
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
גבר תיהיה בטוח שניסיתי כל אפשרות שיש...
בעוד כמה שעות אני יתקין את הווינדוס מחדש בציפייה שהבעיה היא באחת מההגדרות שפיספסתי אני אחזור עם תשובה סופית לגביי העיניין תודה על העזרה וההבנה! |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
הבעיה היא בחיבור עצמו..
התקנתי את הווינדוס ועדיין קיימת הבעיה.. =/ לא נורא ניסתפק בחיבור הקידמי הבנתי שזה אותה איכות אז זה לא כ"כ מפריע.. תודה רבה על העזרה וההבנה , אפשרי לנעול. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שמחנו לעזור!