![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה במדיה וקודאקים מחפשים קודאקים תקינים? הקודאקים לא מצליחים להפעיל את הסרט? רשמו לנו ונשתדל לעזור! |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
המיקרופון שלי לא עובד.
המיקרופון בסדר גמור, הוא לא דפוק, הוא לא הרוס, הוא חדש, וניסיתי מיקרופונים אחרים וגם הם לא עובדים. אז הבעיה בוינדואוס ויסטה (כי יש בה הרבה באגים). והכל טוב בהגדרות ואני לא יודע למה לא שומעים אותי. מה עושים?! |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
כנס ללוח בקרה
צליל בחר הקלטה- כאן צריך להיות רשום המיקרופון שלך כמו בתמונה: ![]() במידה ואתה רואה את המיקרופון אז תוודה שכל ההגדרות נכונות (תעבור לאט על כל אפשרות) כנס לאיזשי תכנה שעושה שימוש במיקרופון ותבדוק אם אכן הוא עובד. |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
האם המיקרופון מחובר למחשב ליציאה המתאימה בכרטיס קול?? איזה סוג מיקרופון זה USB או חיבור רגיל?
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לחץ על 'התחל' > הקלד את המילה 'צליל' בתיבת החיפוש של תפריט ההתחלה, ובחר
בפקודה 'צליל' כדי לפתוח את תיבת הדו-שיח 'צליל'. בכרטיסיה 'הקלטה' לחץ קליק כפול על המיקרופון והגדר את הדרוש בכרטיסייה 'רמות'. והמשך
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ככה מחברים מיקרופון למערכת ויסטה:(השיטה הזו עובדת רק על ויסטה באנגלית)
1. חבר את הכבל של המיקרופון לכניסה המתאימה על כרטיס הקול שלך (בדרך כלל וורוד) או אם USB אז חבר לכניסת USB פנוייה. 2. פתח 'לוח בקרה' ו'נוחות גישה. 3. בתוך 'נוחות גישה' מתחת ל'Windows Speech Recognition'קליק על 'set up a microphone' אשף המיקרופון עולה... 4. בחר את המיקרופון המתאים לך וקליק YES ![]() 5. קרא את ההוראות בשלב זה וקליק next לשינויי את עוצמת הקול 6. קרא בקול את המשפט בשלב זה ואז המחשב ייקלוט את הדיבור שלך ![]() 7. כאשר סיימת לקרוא את המשפט קליק על NEXT ואז FINISH הדרך הזו לא תוארה באשכול זה ויכולה לעזור... אבל אם זה לא עובד אני באמת מציע לך לקנות מיקרופון USB חדש... בהצלחה!
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
עכשיו בדקתי המיקרופון לא היה מחובר, אבל זאת לא הבעיה. (וזה לא USB).
הבעיה העיקרית היא שאני נכנס ל"רמות" [levels] יש את הסימן של המיקרופון והכל בסדר ,אני עושה בדיקת הקלטה והכל טוב. אבל כשאני נכנס למשחק (Counter Strike: Condition Zero לצורך העניין) אז פתאום לא שומעים אותי, ואז כשאני יוצא כדי לבדוק מה קרה נהיה סימן אדום ,וזה כל פעם קופץ בחזרה למצב הזה כשאני מנסה לדבר במשחק. מה עושים?! נערך לאחרונה על ידי sagyas, 27th May 2008 בשעה 18:52. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
היי
המיקרופון שלי לא עובד והוא תקין ומחובר, איך אפשר לפתור את הבעיה?? יש לי מערכת הפעלה של XP..? |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
2) זה אשכול שלי לא שלך. :S |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ננעל,ופעם הבאה תבדוק את הבעיה בסדר עקיף ואז רק תפתח אשכול,תודה ולילה טוב.
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 2 (0 משתמשים רשומים ו- 2 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|