Vista Forums GamesVista Forums RSSVista Forums DownloadsVista Forums You Tube Vista User CP
Vista Forum Israel

הודעות פרסומת

חזור   תמיכה טכנית חינם |פורום חלונות | 7 | Seven | ויסטה | XP | Server > תמיכה במשחקים > תמיכה במשחקים

הודעות פרסומת

תמיכה במשחקים תמיכה טכנית במשחקים - כיצד להתקין משחקים וכל בעיה טכנית אחרת ממיטב המומחים של הקהילה!

תגובה

הפצת תכנים הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26th April 2008, 16:02

הסמל האישי שלeliran

Vista Home Premium

Vista Home Premium

חילק תודות: 0
קיבל 0 תודות ב0 הודעות
eliran בדרך הנכונה
ברירת מחדל בעיה בביצועים של המשחקים

הבעיה היא ש המשחקים , או במקרה שלי ה UEFA EURO 2008™ לא עובד כמו שצריך המשחק יותר מידי כבד . אין לי בעיה של דרישות מערכת .
אז הלכתי ובדקתי את הבעיה ב עזרה ותמיכה של windows והגעתי אל העמוד
טיפול בבעיות של ביצועי משחקים. ושמה מצאתי את הבעיה .
היה רשום שם :הפוך את כרטיס הקול ללא זמין באופן זמני אכן הפכתי את כרטיס הקול ללא זמין והמשחק עבד בצורה הרבה יותר טובה . למטה היה רשום :אם "הפיכת כרטיס הקול ללא זמין פותרת בעיה זו, צור קשר עם יצרן המחשב לשלבים נוספים בפתרון הבעיה.
אז במקום לפנות אל יצרן המחשב חשבתי אולי מישהו כבר מכיר את הבעיה הזאת ויכול לעזור לי
תודה לעוזרים .
Digg this Post!Furl this Post!Yahoo Bookmark this Post! Google Bookmark!Live Bookmark this Post!Netscape this post!Share on Facebook
הודעות פרסומת
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות מודעות ממומנות

ישן 26th April 2008, 16:04

הסמל האישי שלeliran

Vista Home Premium

Vista Home Premium

קיבל 0 תודות ב0 הודעות
eliran בדרך הנכונה
ברירת מחדל הנה זה

בדיקה של בעיות חומרה

השלב הראשון באבחון בעיות חומרה אפשריות של משחק הוא לוודא שהמחשב עומד בדרישות החומרה המינימליות של המשחק. דרישות אלה מודפסות בדרך כלל על אריזת המשחק. לאחר שווידאת שהמחשב עומד בדרישות המינימליות, בדוק בעיות חומרה על-ידי ביצוע המשימות הבאות.
  • <LI class=listItem>כוונן את הגדרות התצוגה. אחד הגורמים הנפוצים ביותר לבעיות בביצועים הוא הגדרות כרטיס המסך. לקבלת מידע נוסף, ראה דרכים לשיפור איכות התצוגה.
    <LI class=listItem>הפוך את מוט ההיגוי ללא זמין. אם אתה משתמש במוט היגוי, ודא שהוא אינו מקור הבעיה. כדי לוודא שמוט ההיגוי אינו מקור הבעיה נתק אותו מהמחשב, הפעל מחדש את המחשב ולאחר מכן בדוק את המשחק באמצעות לוח המקשים. אם הבעיה לא מופיעה, צור קשר עם יצרן מוט ההיגוי כדי להמשיך בפתרון הבעיה.
    <LI class=listItem>הפוך את כרטיס הקול ללא זמין באופן זמני. הפיכת כרטיס הקול ללא זמין תסייע לקבוע אם כרטיס הקול הוא הגורם לבעיה. כדי להפוך את כרטיס הקול ללא זמין באופן זמני, בצע את השלבים הבאים:
    1. כדי לבצע שלבים אלה, עליך להיות מחובר כמנהל מערכת.

<LI class=step>[IMG]mshelp://help/?id=Microsoft.Windows.Resources.ShellExecuteTopicI conRTL[/IMG]לחץ כדי לפתוח את 'מנהל ההתקנים'.* אם אתה מתבקש לתת סיסמה או אישור של מנהל מערכת, הקלד את הסיסמה או ספק אישור.
    2. הרחב את הסעיף בקרי קול, וידאו ומשחק.
    3. לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני על כרטיס הקול שברשימה ולאחר מכן לחץ על הפוך ללא זמין.
    אם הפיכת כרטיס הקול ללא זמין פותרת בעיה זו, צור קשר עם יצרן המחשב לשלבים נוספים בפתרון הבעיה.
Digg this Post!Furl this Post!Yahoo Bookmark this Post! Google Bookmark!Live Bookmark this Post!Netscape this post!Share on Facebook
הודעות פרסומת
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות מודעות ממומנות

ישן 26th April 2008, 22:00

הסמל האישי שלShlomi

MCDST

TIER 1

Windows7

Windows7

מפרט המחשב שלי

חילק תודות: 103
קיבל 600 תודות ב410 הודעות
Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!Shlomi ממש ידוע בציבור!

אז מה!?! פתרת תבעיה?

האם הודעה זו הועילה לך? אם כן קליק 'תודה'

רוצים לתרום לפורום? חפשו ישירות מהסרגל של יאהו! הורידו ועזרו לפורום ויסטה..

מודעות ממומנות הודעות פרסומת
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 26th April 2008, 22:19

הסמל האישי שלeliran

Vista Home Premium

Vista Home Premium

קיבל 0 תודות ב0 הודעות
eliran בדרך הנכונה

מה אני מסביר לך הפכתי את כרטיס הקול ללא זמין והמשחק אכן עבד כמו כמו שצריך אבל רק כשכרטיס הקול לא זמין וזה לא מצב סביר לשחק בלי קול . אז מין הסתם לא פתרתי את הבעיה
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 26th April 2008, 22:56

הסמל האישי שלMac

Mac Mac is online now
משתמש כבוד

Vista Ultimate

Vista Ultimate

מפרט המחשב שלי

חילק תודות: 68
קיבל 210 תודות ב151 הודעות
Mac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שלי

הם הוציאו פאצ' למשחק הזה! אם קנית אותו תוריד את הפאצ' באתר שלהם.

מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 27th April 2008, 11:47

הסמל האישי שלeliran

Vista Home Premium

Vista Home Premium

קיבל 0 תודות ב0 הודעות
eliran בדרך הנכונה

פ'אצ יפתור לי את הבעיה לדעתך ?
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 27th April 2008, 11:49

הסמל האישי שלMac

Mac Mac is online now
משתמש כבוד

Vista Ultimate

Vista Ultimate

מפרט המחשב שלי

חילק תודות: 68
קיבל 210 תודות ב151 הודעות
Mac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שליMac אומר ויסטה פורום זה הבית שלי

כן! בגלל זה הם מוצאים תיקונים. שווה לנסות

מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 27th April 2008, 11:58

הסמל האישי שלeliran

Vista Home Premium

Vista Home Premium

קיבל 0 תודות ב0 הודעות
eliran בדרך הנכונה

אם תוכל להביא לי לינק להורדה אני ישמח מאוד כי אני לא ממש מתמצא באתר
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 27th April 2008, 12:23

הסמל האישי שלOneLove

מראה נוכחות

Vista Ultimate

Vista Ultimate

חילק תודות: 15
קיבל 19 תודות ב12 הודעות
OneLove  ייהיה מפורסם בקרוב.OneLove  ייהיה מפורסם בקרוב.

הינה לינק! http://www.letsplayfifa.tv/showthread.php?t=14
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

ישן 27th April 2008, 13:05

הסמל האישי שלeliran

Vista Home Premium

Vista Home Premium

קיבל 0 תודות ב0 הודעות
eliran בדרך הנכונה

אבל מה עושה הפאצ הוא גורם למשחק לפעול מהר יותר ?
מודעות ממומנות
מודעות ממומנות

תגובה

משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים)

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא