![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Vista תמיכה טכנית ופתרון בעיות כלליות (חומרה או תוכנה). |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
הווינדואוס שלי ניהיה איטי בצורה ממש ממש מפחידה..
לוקח לו בערך עשרים דקות לעלות, וגם כשהוא עולה ואני נכנס לאחד המשתמשים, לוקח לו איזה רבע שעה לפתוח את המשתמש.. גם כשהוא עולה, השימוש בו ממש איטי. אם אני פותח דפדפן, הוא נתקע ולא עולה, אותו דבר לגבי המדיה פלייר.. כל המחשב כאילו קרס.. שלחתי את המחשב לאחריות, הם בדקו אותו ואמרו שהבעיה היא לא בחומרה.. שזו בעיה במערכת ההפעלה.. הרצתי הרבה מאוד חיפושים של אנטי וירוסים, קאספרסקי, נורטון ועוד כמה.. אף אחד מהם לא מצא וירוס.. אני ממש לא יודע מה לעשות.. אני קיבלתי את מערכת ההפעלה מותקנת כבר על המחשב, ולכן אין לי אפשרות להתקין אותה מחדש.. אין לי את הדיסק.. וגם אם אני משיג דיסק, אין לי סריאל בשבילו.. אני ממש מקווה שאתם יודעים מה הבעיה.. תודה רבה!! |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לפי מה שאני רואה יש לך אולטימייט.
מה המפרט של המחשב שלך? והאם פעם זה עבד מהר יותר? |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שלום,
קודם כול מה שמוזר לי הוא שמכרו לך מחשב חדש ללא מערכת הפעלה חוקית! מממ... אני הייתי מציע לך לפתוח MSCONFIG ולנקות את איתחול המחשב שלך עבור על המדריך הזה בכדי להבין מה ניתן לנטרל שם. כמה אנטי וירוס יש לך? ואיזה? אמרת נורטון ועוד כמה וזה יכול לגרום לבעיה אם יש לך יותר מאנטי וירוס אחת. אני מציע לך להכנס למצב בטוח ולהסיר את כולם חוץ מאחת . אין לך צורך ביותר מאחת. אה כן וכמה זיכרון יש לך?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
טוב אני אפרט קצת יותר.
בקשר למערכת ההפעלה, לא נראה לי, כי אני עושה עידכונים והכל עובד חלק. אני חושב שזו פשוט גרסה קבוצתית, אז התקינו אותה על כמה מחשבים. בקשר למחשב, עד עכשיו(כמעט שנה) הוא עבד חלק, בלי שום בעיה. הסתדרתי איתו אחלה. הבעיה התחילה בשבוע שעבר, בצורה פתאומית.. ניסיתי כבר להוריד את כל האפשרויות מmsconfig וזה עדיין ממשיך. ניסיתי גם לפתוח דרך מצב בטוח, והוא נתקע בקובץ crcdisk.exe ואז אחרי איזה רבע שעה, הוא פותח את הווינדואוס במצב בטוח, אבל גם שם הוא איטי. ואגב, משהו ששמתי לב אליו רק עכשיו, המחשב איטי רק בכל מה שקשור לווינדואוס. ז"א אם לדוגמא אני פותח אינטרנט אקספלורר, הוא נתקע ולא נפתח. אבל אם אני פותח דפדפן פיירפוקס(שאת ההודעה הזאת אני כותב דרכו), המחשב לא נתקע. אותו דבר לגבי מדיה פלייר, אם אני פותח מדיה פלייר, הוא נתקע, אבל אני פותח ווינאמפ או כל תוכנה אחרת, הוא לא נתקע. בדקתי שזה לא קשור למייקרוסופט כי האופיס כן עובד טוב ולא נתקע, אבל כל מה שקשור לווינדואוס כמו המסנג'ר למשל, וכל שאר האופציות של הווינדואוס, נתקעות! ממש מוזר! |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
פתח את שורת הפקודה ותריץ את הפקודה הזו: chkdsk /r כמו בתמונה! אפילו אם זה אומר XP זה אותו דבר עם ויסטה ![]() זה יריץ תיקון לסקטורים שבורים ויכול לקחת לפחות איזה שעה.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
access denied as you do not have sufficient privileges.
you have to invoke this utility running in elevated mode. זה מה שהוא כותב לי.. למרות שאני משתמש מנהל.. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
קליק ימני על שורת הפקודה והרץ כמנהל.
זה לא מספיק שאתה משתמש מנהל אתה עדיין צריך להריץ כמנהל.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
יכול להיות שהעדכונים מויסטה מורדים ומותקנים אצלך אוטומטית?
כי אם כן, קורה הרבה שעדכון כזה או אחר גורם לבעיות. תסתכל ברשימת העדכונים שהותקנו אצלך- אם יש כאלה שהותקנו בערך בתאריך שהאיטיות החלה |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תנסה לעשות שחזור מערכת לתאריך שהכל עבד! אצלי זה עזר כבר כמה פעמים
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
השחזור מערכת לא עובד, והעידכונים בסדר.
אבל שמע שלומי, הצלת אותי בנאדם! ה"בדיקת דיסק" הזאת סידרה ת'מחשב! לא יודע מה קרה, בהתחלה לא הצלחתי.. זה כאילו רשם לי משהו על הקובץ, ואז זה לא עשה את הבדיקה. אבל אז כשכיביתי את המחשב, והדלקתי אותו מחדש, הוא ביצע את הבדיקה! וזה עבד! לקח שעה כמו שאמרת, אבל סוף סוף המחשב רץ.. תודה תודה תודה! |
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות