![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Vista תמיכה טכנית ופתרון בעיות כלליות (חומרה או תוכנה). |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
יש לי בעיה עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS בויסטה אולטימייט 32 ביט.
לפעמים המסך נתקע, נהיה שחור כעבור כמה שניות ואחר כך חוזר לעצמו, ואז מופיעה הודעה למטה "Display Driver nvdklmm stopped working and has recovered". לפעמים מכלום זה קורה, אבל הבעיה העיקרית היא שזה קורה מתי שאני רואה קבצי וידיאו ומשתמש במדיה סנטר. חיפשתי בגוגל פתרונות בערך כבר 3 חודשים, עידכנתי את גירסת הדרייבר ושום דבר לא עוזר, הפתרון היחיד שעוד עשה משהו הוא לכבות את אפקט הAero שדיי מוריד מהיופי של ויסטה... וגם זה רק ממעיט את הבעיה (לא העיף אותה לגמרי). אם יש משהו שאתם יכולים להמליץ עליו זה יעזור לי מאוד, גם אם להחליף כרטיס מסך או משהו אתם יכולים לשלוח לי הצעות, אבל רק אם אתם יודעים שאין איתם בעיה (אני לא קונה סתם, אני סומך עליכם). תודה מראש! ופירוט המחשב שלי אם צריך: כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7300GS מעבד Intel Core 2 Duo CPU E4500 2GHz Vista Ultimate 32-Bit 1GB RAM Memory |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
הכרטיס מסך לא מחובר טוב! צריך לחזק לו קצת את החיבור!
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לאיזה חיבור אתה מתכוון?
הפנימי בתוך המארז של המחשב או הכבל שמתחבר למסך עצמו? (או את שניהם) |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
את הכרטיס שבתוך המחשב
אבל לא יזיק לחזק את הכבל :)
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
סליחה שאני אומר את זה עכשיו אחרי חודשיים, אבל אחרי ניסיונות רבים של התקנת דרייברים חדשים יותר וכן גם חיזוק הכרטיס הבעיה אינה חולפת.
יש לכם עוד דרכים לפתירת הנושא? הורדת דרייברים שהם לא מאתר NVIDIA? התקנת SP1 פותרת את זה? האם שווה להחליף את כרטיס המסך ואם כן לאיזה? |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
כדאי שתנסה את התקנת SP1! מזמן כבר הייתה צריך להתקין!
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
התקנתי את SP1, העברתי חזרה לערכת הנושא AERO וישר החלו הבעיות שוב.
יש עוד דברים שאני יכול להתקין שיעזרו? אולי להוריד דרייברים של הכרטיס לא מהאתר של נבידיה? ואם כן אז מאיזה אתר? |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
כנס לתיקיה
c:\nvidia\winvista\driver version number\ אז פתח את SETUP ותתקין את הדרייבר וזה אמור לפתור לך תבעיה.
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ניסיתי להיכנס לתיקייה הזו והמחשב שלי אומר שהיא לא קיימת (המחשב שלי מותקן על כונן E אז שיניתי אבל ניסיתי בכל זאת גם C)
|
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|