![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Vista תמיכה טכנית ופתרון בעיות כלליות (חומרה או תוכנה). |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
שלום,
יש לי מחשב XPS M1710 של DELL ויש לו את האפשרות של בלוטוס אבל אני לא יודע איך להפעיל אותו.. בבקשה תעזור לי מהר.. * |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תבדוק
בלוח בקרה אולי יש שם משהו שקשור לBLUETOOTH
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אין שומדבר
|
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אני חושב שכשהמחשב דלוק הבלוטוס מופעל אוטומאטית לא? אם אתה עושה חיפוש בפלאפון אתה לא מוצא את המחשב?
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לא ... ולא מסומן לי שום דבר בשורה למטה או בלוח בקרה.. אני לא מבין את זה ... וזה לא מוצא את זה אוטומטי
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
האם הוא נמצא במנהל ההתקנים?
מופיע שם התקן עם סמל כחול של בלוטוס? האם אתה גולש ברשת אלחוטית? ייתכן שיש לחצן פיזי על גבי המחשב שמפעיל / מכבה את תקשורת הבלוטוס. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אין שם התקן עם סמל כחול של הבלוטוס
[IMG] [/IMG]ו.. לא אין שום כפתור חיצוני שמפיעל או מכבה בלוטוס.. לא שידוע לי ולא שמצאתי .. כן, אני גולש ברשת אלחוטית.. בבקשה תעזור לי.. עריכה - מצאתי בהפעלה שפותחים את המחשב שיש לי בלוטוס ו- WiFi וזה מראה שגם הבלוטוס וגם הWiFi פועלים אבל רק הנורה של הWiFi דלוקה ורק הוא פועל... נערך לאחרונה על ידי ravid8, 20th December 2008 בשעה 21:40. |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תבדוק אם יש כפתור FN + משהו נוסף שמפעיל את תקשורת הבלוטוס.. חייב ליהיות.
|
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
1.בויסטה אין בולוטוס
2.וכמו שאמרתה שיש בלוטוס במחשב הנייד אז כנראה קבלת איזה דיסק לעדכן את הבלוטוס 3.אם אין אז תנסה לחפש באינטרנט להוריד את התוכנה למחשב שלך 4.אולי בגלל שאין את התוכנה אולי בגלל זה הנורה של הבלוטוס לא דולקת תנסה ותחזור בתשובה! |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תעדכן את המערכת.
ויסטה אמורה לזהות את הבלוטוס אוטומטית ואם לא אולי דרך עדכונים. אם תוכנת העדכונים לא מוצאת משהו מיוחד שקשור לבלוטוס, תתקין את הדרייברים כמו שאמר vladik95. אם אין ברשותך דיסק עם דרייברים, תרשום את דגם המחשב שלך פה וננסה לעזור. נערך לאחרונה על ידי ramboli, 21st December 2008 בשעה 20:24. |
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 6 (0 משתמשים רשומים ו- 6 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות