![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Vista תמיכה טכנית ופתרון בעיות כלליות (חומרה או תוכנה). |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
התקנתי השבוע ויסטה ULTIMATE
הכל טוב ויפה אבל יש לי 2 בעיות, יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם של ASUS אני לא בטוח לגבי הדגם אבל זה משהו ATI RADEON ויש לי את הדרייבר בדיסק של אסוס, אבל אי אפשר להתקין אותו, עכשיו התקנתי כמה דרייברים מהאינטרנט אבל עדיין זה מציג קליפים לאט ולא באופן רציף והרזולוציה של המסך גרועה...איך אני פותר את זה? הבעיה השניה היא שיש לי כונן קשיח F שכשאני בא להכנס אליו הווינדוס רושם "הגישה נדחתה",מה עושים? תודה מראש! |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
צריך את הדגם המדוייק של הכרטיס וידאו שלך.
בקשר לדיסק האים מדובר בדיסק קשיח או קורא דיסקים?
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
הדגם זה ATI Radeon 9200 128M אם אני לא טועה... זה מובנה בלוח אם של ASUS |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שלום
יש לי שאלה האים דיסק קשיח של חברת- סיגיט - ועוד שאלה האים הוא חדש ? - או שהוא בנפח גדול ? תודה |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אחי תקנה כרטיס מסך חדש פשוט הכרטיסי המסך המובנים הם פשוט על הפנים לא מקריצים כלום הייתי אישית אם כרטיס מסך מובנה של IBM וכלום לא עבד לי לא קליפים,לא משחקים לא כלום גם אם יהיה לך מחשב על וכרטיס מסך גרועה זה יידפוק לך הכול. אם אתה מתעקש ורוצה לאשאר אם הכרטיס הזה אז תכנס לאתר של הכרטיס מסך שלך ויהיה לך אפשרות להוריד דרייברים תוריד ותתקין ואני מאמין שפחות או יותר יהיה יותר טוב ולגבי הדיסק כשיח תנסה לחבר אותו לP5 או משהו אחר.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שלום
גם אני ממליץ לך לקנות כרטיס מסך וגם ב350 שח אפשר לקנות כרטיס מסך שגם תקבל דרייבר ותהיה לך תצוגה יפה ואני אספר לך משהו ייש לי מחשב פנתיום 4 בן 4 שנים עד עכשב עבדתי עם הכרטיס של לוח האם ולפני כמה ימים קניתי כרטיס מסך ותאמין לי אני מרוצה וייש לי תצוגה יפה ועוד דבר המחרים של כרטיסי מסך הם בסדר ולא חייב כרטיס של פירמה יקרה אתה יכול גם לקנות גם פירמה טובה ולא יקרה ודרך אגב אנשי הפורום הניפלאים יכולים להמליץ לך על כרטיס מסך לפי התקציב שלך מקווה שעזרתי נועם |
| המשתמש הנ"ל אומר תודה לnoams על הודעה איכותית ביותר: | ||
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|