![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Vista תמיכה טכנית ופתרון בעיות כלליות (חומרה או תוכנה). |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
יש לי בעיה מוזרה כזאת היא התחילה כשקניתי את המחשב החדש הכוונה היא קניתי חלקים והרכיבו לי אותו הרכבנו אותו במארז הישן שהיה לי שקניתי אותו יחד עם המחשב הראשון מ2004 אז הבעיה היא כזאת אני מדליק את המחשב הכל פועל מאוורים ספק כוח הכל בסדר אבל כיאילו המסך לא נדלק המחשב לא עולה אבל הכל מחובר ופועל וגם הנורה הירוקה לא עובדת אז עשיתי ריסטרט כמה פעמים ואז נדלקה הנורה הירוקה אבל עדין המחשב לא נדלק אז עשיתי שוב איזה 2 פעמים ואז הוא נדלק זה קורה לי כל פעם מחדש חשבתי אולי בגלל המארז הישן כאילו מחשב חדש במארז ישן אז קניתי אחד חדש של THERMLTAKE מארז טוב כזה הרכבתי אותו אחרי כמה שעות הכל עבד מצוין נדלק אחרי פעם ראשונה והכל אחרי כמה ימים פתאום עוד פעם זה קורה אני לא מבין מה קורה פה??
תודה מראש לכל העוזרים!!! הינה המפרט שלי אם זה יעזור במשהו: מעבד:AMD athlon 64 x2 dual core processor 6400+ זיכרון פנימי: 3 גיגה ספק כוח:THERMALTAKE TR2-550W כרטיס מסך:ATI HD 4870 מערכת:WINDOWS VISTA ULTIMATE |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
זה הכרטיס מסך בסך הכל... גם לי זה קורה לפעמים!
תחזק אותו תדחוף אותו חזק יותר אפילו אם זה נראה שהוא מחוזק! ואז תנסה להפעיל.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
אני לא מבין כאילו מה זה קשור להפעלת המחשב?
טוב אבל אני ינסה |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לא עזר!!!
עוד הצעות? |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
בעיה שכזו יכולה להיות קשורה לכול אחד מהחלקים הבאים:
זיכרון מעבד כרטיס וידאו לוח אם ביוס אני מציע לך להסיר את הזיכרון ולהדליק את המחשב ללא זיכרון.. אם אתה שומע ביפ אז תחזיר את הזיכרון שוב, ותתליק את המחשב.. אם עדיין לא עובד תקנה זיכרון חדש ותחליף את הישן.. אני לא אומר שזה ייפתור את הבעיה אבל אם אין לך חלקים להחלפה אתה לא יכול לעשות אבחון חומרה נכון. עוד אפשרות היא לנקות את המחשב מאבק, להסיר את הסוללה של הביוס לכמה דקות ואז להחזיר את הסוללה ולנסות להדליק את המחשב.
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|
|