![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Vista תמיכה טכנית ופתרון בעיות כלליות (חומרה או תוכנה). |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
![]() לאחרונה, כשאני מעלה או מכבה את המערכת, אני מקבל הודעות כי ישנם מספר קבצים פגומים (בעיקר euser, winlogon, וכו'). ווינדוס ממליץ לי להפעיל את הצ'אקדיסק. מעולה, אני מנסה, מקבל הודעה כי צריך לתזמן את זה להפעלה הבאה של המחשב, אני מתזמן, מפעיל מחדש ו.... מקבל הודעה שקובץ oscheck פגום או משהו ועליו להיסגר..... איך אני עושה בילגדל עכשיו כדי לתקן את הקבצים הפגומים שכבר יש לי ?!?!? נא עזרתכם המועילה, בבקשה בשפה שגם אני אוכל להבין... :) מצ"ב תמונה המדגימה את הבעיה... תודה מראש לכל העוזרים. צחי בילגדל= chkdsk... |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
oscheck הוא קובץ של נורטון ולא של ויסטה.. אני מציע לך להתחיל את המחשב במצב דוס ואז להריץ את הפקודה :
ציטוט:
או ציטוט:
לאחר כל פקודה לחץ על Enter בכדי להכנס למצב דוס עבור על המדריך הזה אבל במקום בחירה של safe mode בחר safe mode with command prompt ושם תריץ את הפקודה. אם זה לא עובד תחזור לעדכן.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לא nod לדעתי. אני תמיד נגד nod. והייתי ממליץ לא מצב בטוח אלא מצב repair my computer באותו תפריט. ככה אפשר גם לעשות בדיקת דיסק בלי לאתחל וגם האיתחול מהיר יותר (של המצב הזה)
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
שווה לנסות גם את זה אבל אני מציע להתחיל עם safe mode with command prompt ולהריץ תפקודה..
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
זה בידיוק אותו דבר רק יותר טוב, כי זה נטען מהר יותר. אני לא אומר להשתמש באחד הכלים הלא מקצועיים שהם מספקים שם, יש שם כפתור להפעלת הcommand prompt, ככה שלא תריך להסתבך, וזה גם לא מפעיל כמעט שום שירות של המערכת (safe mode מפעיל בכל מקרה מספר שירותים של המערכת), המצב שאני מדבר עליו עובד עם ramdisk ככה שאפשר לבצע צ'קדיסק וכאלה לכונן של המערכת בלי לאתחל והוא גם לא מפעיל הרבה שירותים של ווינדווס, רק כמה בודדים.
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
חברים יקרים,
אני מודה לכם מאוד על הסיוע. כשאני מפעיל את ה safe mode command prompt- מקליד את הפקודה של ה chkdsk ואז בוחר שיפעיל את הסריקה לאחר ההפעלה מחדש. לאחר ההפעלה מחדש- כלום לא קורה. הקלדת chkdsk מחדש והתהליך כולו חוזר חלילה.... מה זה המצב repair my computer ? איך אני מגיע למצב הזה ? נ.ב ניסיתי להסיר את הנורטון והמחשב אומר לי שהתוכנה כבר הוסרה בעבר. לא מדובר רק בקובץ oscheck שהושחת אלא על קבצים רבים אחרים של windows' logon וכו'... מודה לכם על עזרתכם. צחי. |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
הינה מדריך זמני עד שאני יכין אחד בעברית
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה גיבור על המדריך.
הלפטופ שלי הגיע ללא דיסק בוט. הוא הגיע עם האופציה של recovery מוטבע במחשב. אני יכול להזמין את הדיסק recovery מהחברה, אבל הם אומרים שהוא לא דיסק boot. המצב הזה מייאש.... אני לא יכול להוריד שום קובץ באקספלורר למחשב, מתחיל להישבר לי מהויסטה.... מתי הם כבר יוציאו את ה SP1 ??? מחכה לתשובתך, תודה :) צחי. |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
ישנה אפשרות לעשות תיקון לויטסה אפילו אם בעצם אין לך את הדיסק עצמו. אני מציע לך להתקשר לתמיכה של החברה הייצרנית ולבקש עזרה בתיקון, נציג התמיכה יכול להדריך אותך בשלבים שצריך לקחת. איזה מחשב זה? דגם? חברה יצרנית? ציטוט:
|
|
|
|
![]() |
| משתמשים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 משתמשים רשומים ו- 1 אורחים) | |
| הגדרות אשכול | |
| אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
מודעות ממומנות
|