![]() |
|---|
|
|||||||
| תמיכה ב Windows 7 הפורום מודגש כולו לשם דיון כללי וחדשות על מערכת ההפעלה החדשה Windows 7 |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
שלום,
לפני מספר ימים השתדרגתי לווינדוס 7, באמת חייב לציין מערכת הפעלה מצויינת, בלי שום באג, מהירה מתמיד. ועכשיו הורדתי משחק חדש למחשב. ותמיד כשאני פותח אותו אז מופיעה לי הודעה "להמשיך" או "לבטל", אני זוכר שקוראים לזה - UAC. איך מבטלים את זה, רק למשחק, לא לדברים אחרים? ועוד שאלה: כאני מפעיל את המסנג'ר אז אני לא יכול למזער אותו לשורת האייקונים שנימצאת בצד המסך. איך אפשר לתקן את זה?
|
||||
|
||||
|
בשעה טובה גם לי יש וינדוס 7, מערכת הפעלה מצויינת מהירה מתמיד - כל הכבוד - מיקרוסופט עשתה את זה
![]() שאלה קטנה - מחפש את WINDOWS VIER 4 PICTURES - היה קיים ב-XP. מאיפה אני יכול להשיג אותו ? לא מצאתי בגוגל :-( תודה לעוזרים ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
שלום לך
לגבי מה שאת אמרת ציטוט כשאני פותח אותו אז מופיעה לי הודעה "להמשיך" או "לבטל", אני זוכר שקוראים לזה - UAC. איך מבטלים את זה, רק למשחק, לא לדברים אחרים? עד כמה שאני יודע זה לא אפשרי לעשות רק למישחק , פשוט חייבים להפסיק את UAC אם רוצים להפעיל את המישחק תודה |
|
|
||||
|
||||
|
עוד תגובות, אם לא יהיה פתרון אני אסתפק במה שאמרת " noams ".
ד''א מישהו יודע איך לפתור את הבעיה עם המסן?
C++| C | ASP | PHP | HTML בברכה, דניאל. נערך לאחרונה על ידי daniel ultimate, 5th February 2010 בשעה 12:03. |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
לביטול ובחירת רמת ה-uac פשוט לחץ על התחל > בתיבת החיפוש הקלד UAC ותלחץ אנטר , רמה נמוכה של הUAC לא תפריע למהלך המשחק.
בקשר למסנג'ר - (המסנג'ר מעצבן?)http://www.vistaforum.co.il/forums/%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED_%EC_windows_7/24993-%E4%EE%F1%F0%E2%F8_%EE%F2%F6%E1%EF.html
|
||||
|
||||
|
תודה על תגובתך.
למען האמת מצאתי פתרון די פשוט עכשיו והוא פשוט למחוק ערך רישום של המשחק, וכך לחסום את ה- UAC של המשחק. תודה על הפתרון של המסנג'ר!
|
||||
|
||||
|
ציטוט:
שמחתי לעזור ! פתור ונעול!
|
|
|
|
![]() |