![]() |
|---|
|
|||||||
| XP תמיכה ברשתות / אינטרנט שאלות על שילוב XP עם רשת קיימת? עזרה עם רשתות ואינטרנט, פה זה המקום לחפש תשובות. |
![]() |
|
|
הפצת תכנים | הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
||||
|
||||
|
חיפשתי בפורומים רבים ופגשתי הרבה משתמשים עם אותה בעייה. ניסיתי את כל ההצעות אבל ללא כל הצלחה.
יש לי רשת ביתית עם 3 מחשבים XP וויסטה על מחשב נייד אשר מריץ ויסטה עסקים. ברשת אני משתמש עם חיבורי כבלים ואלחוטי. ולאחרונה התקנתי דיסק קשיח רשתי אחרי ששיניתי את שם קבוצת העבודה על כל המחשבים, ויסטה לא יכולה להתחבר למדפסת המשותפת שלי, ואפילו כל המחשבים האחרים, מחשבי הXP לא רואים את ויסטה גם כן. אני יכול לעלות לאיטרנט עם ויסטה אבל לא יכול להדפיס או לשמור קבצים לדיסק הרשת. עד עכשיו ניסיתי: לבטל את עמוד האש (ויסטה) שיניתי את כל ההגדרות לאפשר כניסה חופשית מויסטה לשאר המחשבים. הורדתי והתקנתי את WindowsXP-KB922120-v5-x86-ENU.exe (מאפשר לXP להגיב לרשת ויסטה) ניסיתי להוסיף את המדפסת לויסטה בתור חיבור מקומי. "//computer name/printer name" אפילו דיברתי עם צוות התמיכה של IBM אבל הם לא עוזרים עם רשתות. אני מודה לכל מי שיכול לעזור. ![]() נערך לאחרונה על ידי nickypoo, 5th October 2007 בשעה 11:56. |
| הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תוודה ששיתפת ת'דיסק הרשתי בין כל המחשבים
עוד מידע על רשת מקומית בויסטה ניתן לקבל פה: Vista Networking ולXP ניתן לקבל פה: WindowsXP Networking |
| מודעות ממומנות הודעות פרסומת | |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
תודה רבה(בשביל זה יש את מוד התודה).